lunes, 3 de marzo de 2014






8 de març a Lleida


Projecció de la películ·la "La Sal de la Tierra" a la Seu del PCPC a Lleida (C/Pau Clarís, 2 (altell))

Cada vegada és més urgent i necessària la incorporació de més dones a la lluita, per avançar en la destrucció del capitalisme i cap a la construcció d’un socialisme sense patriarcat, perquè les dones treballadores, amb extensa tradició de lluites no hem esperat que les coses millorin per si mateixes, hem buscat alternatives, ens hem rebel·lat, hem reivindicat els nostres drets i el nostre paper protagonista en el canvi de la història.

8 de març a Barcelona

Manifestació a Barcelona a les 18:30h a Pl. Universitat. Uneix-te al bloc comunista!

El Partit Comunista del Poble de Catalunya i els Joves Comunistes del Poble Català  cridem a les dones treballadores a organitzar-se en la lluita per la defensa dels nostres drets i aixecar un moviment feminista de classe que conflueixi en el Front Obrer i Popular pel Socialisme.

Convocatòria del Comitè Antiimperialista

Vivim en l’època de l’imperialisme. Davant la crisi estructural que pateix el capitalisme mundial aquest respon cada vegada de forma més agressiva. En els darrers anys, el bloc imperialista conformat pels Estats Units, Israel i el nou bloc europeu s’intensifica, encara més, la seva cara més violenta . La incapacitat per donar sortida a nous mercats als seus capitals els porta a agredir els pobles lliures del món: Líbia, Síria, Ucraïna o Veneçuela, no són més que els últims d’una llarga llista. L’únic delicte d’aquests pobles? No acceptar el xantatge d’aquests grans blocs. No vendre’s a l’imperialisme. (+info)

No hay comentarios:

Publicar un comentario